کد قفل کردن راست کليک

دنیای دیجیتال

وبلاگی برای نیازهای دیجیتالی شما

کرتانا

cortana

بهتر است به اندکی قبل از عرضه ی ویندوز فون ۸.۱ و کرتانا برگردیم، زمانی که دستیار های صوتی در دیگر سیستم عامل های گوشی های هوشمند حضور داشتند. پیش از معرفی کرتانا برای سیستم عامل ویندوز فون، سیستم عامل های اندروید و iOS هر کدام دستیار صوتی خود یعنی گوگول ناو و سیری را داشتند، اما آیا در آن زمان به اندازه ی امروز به بحث دستیار های صوتی و و ویژگی های آن ها پرداخته و بر روی آن ها مانور داده می شد؟

در زمان معرفی و عرضه ی ویندوز فون ۸.۱ بود که دستیار صوتی به این سیستم عامل نیز راه یافت. این دستیار صوتی که کرتانا نام داشت از ظاهری زیبا برخوردار بود که لوگوی آن در هنگام درخواست های مختلف، انیمیشن های جالبی نیز نشان می داد. این دستیار صوتی که به مرور زمان کامل تر می شد و ویژگی های جدیدی به آن افزوده می شد، امروز علاوه بر زبان انگلیسی می توان در زبان های دیگر نیز از آن استفاده کرد.

 

و به گفته ی مایکروسافت، در آینده در زبان های بیشتری در دسترس خواهد بود و در زبان های بیشتری می توان از آن استفاده کرد. این دستیار صوتی که نام آن برگرفته از نام یکی از شخصیت های سری بازی های محبوب HALO است، با ورود خود به دنیای دستیار های صوتی، توجه همه را به سوی خود جلب کرد.کرتانا که به مرور زمان کامل تر می شد و ویژگی های جدیدی به آن اضافه می شد، بیشتر مورد توجه قرار می گرفت. مایکروسافت نیز همواره در تبلیغ های خود، به برتری های این دستیار صوتی نسبت به رقبای آن اشاره می کرد. همین قدرت و پیشرفت کرتانا سبب شد که توجه رقبا نیز به سوی دستیار های صوتی بیشتر جلب شود و ویژگی های جدیدی را به دستار های صوتی خود بیافزایند. به نحوی که در جدید ترین نسخه ی سیستم عامل های اندروید و آی او اس می توان دید که چه مقدار به بحث دستیار های صوتی و افزودن ویژگی های جدید به آن ها توجه شده است.اما کرتانا که تازه راه خود را آغاز کرده است، علاوه بر این که با ظاهری جدید در بیلد های ویندوز ۱۰ موبایل حضور دارد، در جدید ترین بیلد های ویندوز ۱۰ دسکتاپ که از سوی مایکروسافت برای کاربران اینسایدر منتشر می شود نیز با ظاهری مشابه با نسخه ی موجود در بیلد های ویندوز ۱۰ موبایل حضور دارد. همین امر نشان می دهد که مایکروسافت به کرتانا به عنوان یکی از ویژگی های اصلی ویندوز ۱۰ توجه ویژه ای دارد و این تازه اول راه این دستیار صوتی باهوش و جذاب است.







[ پنج شنبه 29 مرداد 1394  ] [ 2:03 AM ] [ رسول ایمانی ]

[ نظرات (0) ]